Què és Ib-musicat

Ib-musicat és una base de dades d’intèrprets i grups musicals en llengua catalana de les Illes Balears creada per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. Conté informació referent a discs publicats, enregistraments disponibles a través de diferents plataformes i dades de contacte. Mitjançant una sèrie de filtres, s’hi poden fer cerques per illa, gènere musical i data de publicació dels discs. D’aquesta manera, es converteix en una eina que permet evidenciar la qualitat, la varietat d’estils i la vitalitat de la producció musical en català a totes les illes.

A través de l'apartat Més música en català, també ofereix accés a llistes de Spotify de música en català i a cercadors i publicacions especialitzades en el món musical d’arreu del domini lingüístic.

Amb aquesta base de dades es pretén connectar l’oferta musical en llengua catalana de les Balears amb el públic, amb la seguretat que tothom hi trobarà opcions que s’adiuran amb els seus gusts musicals.

També s’ha ideat amb la voluntat que sigui un recurs útil per a les institucions o les entitats que volen organitzar actuacions musicals, ja que hi trobaran propostes que s’adaptaran als seus interessos o necessitats pel que fa a l’estil o a l’illa en què resideixen els intèrprets.

Ib-musicat és un projecte en permanent actualització i obert a la col·laboració de tothom. En el cas que vulgueu facilitar-nos informació per completar-ne o actualitzar-ne el contingut, teniu aquest formulari a la vostra disposició.